söndag 2 oktober 2011

Oslo!

I går drog vi iväg på en halvspontan resa till Oslo för att filma lite. Det hade utlovats strålande sol och 20 grader men riktigt så bra hade vi det inte. Molnen hopade sig alltmer efter ett tag och vid 18-tiden började regnet komma. Så allt som allt kanske det blev 5h effektiv skate men det får man ändå vara nöjd med.

Då Joel Svärd hade sin mobil på ljudlös och min mobil var död så vi inte kunde nå Sörensen(sorry about that!) hade vi ingen som kunde guida oss runt i Oslo så vi fick leta lite själva och det var kanske bra det för efter en halvtimmas skatande uppenbarade sig ett jättecoolt spot med curbs, banks, en manual och en liten trappa. Så där spenderade vi den mesta tiden. Sedan drog vi vidare till elefantparken(tror jag det heter?) med det stora vattengapet. Jocke fick en line filmad där och sedan träffade vi Joel lite snabbt i regnet innan det var dags att sluta åka för dagen.

Det är lite synd att man inte drar dit oftare egentligen för det finns hur mycket spots som helst där. Hoppas vi kan åka dit snart igen!

Här kommer lite screenshots.







4 kommentarer:

Sørensen sa...

Hej bor 100 m från nedersta bilden...
Gøtt att ni hade gøtt...




SØRN

SØRN sa...

nr... 45156134
Någon mer æn jag som har lite dåligt minne från premiæren :P?

alexanderedis sa...

Okej, är det +47 framför eller? Njae, lite kanske. ;)

lars sa...

ser ju sjukt grymt ut hur som helst.